петък, 6 ноември 2009 г.



седя пред монитора с чаша мялко с мед и канела, започвайки първата си публикация в този блог. идиличната картинка спира дотук, обаче, тъй като нито съм се загърнала топло в пуловер на рик оуенс, нито имам малки и сладки ботички на прада на краката си- аз съм един истински хардкор блогър с анцунг от женския пазар и бежови термочорапи. също така, нямам навика да пиша имената на марките на оригиналния им език, както вече забелязвате.
нямам намерение да се опитвам да привличам вниманието ви. няма да се опитвам да пускам публикации, които да ви харесат и да ви заинтригуват. единственото, което ще правя, е да водя една модернистична версия на "милото дневниче" от '90те години в киберпространството, използвайки много ретро-футуристични думи и странни изображения, които да съвпадат с моето чувство за аестетика. обективно погледнато- fashion blogging, но и един лесен начин да пласирам някъде своите умотворения, умопомрачения и нещата, които ги предизвикват.

чета и гледам всичко, стига да е безплатно! списания, вестници, религиозна пропагадна, надписите в обществените тоалетни и вестник 19 минути! youtube е най- добрият ми приятел.

Няма коментари:

Публикуване на коментар